Collectie


Real SIZE - Real Woman!

Mat winter 2017 MAT FASHION
Het nieuwe Mat winter seizoen ziet een dynamische en romantische vrouw die de zorgeloze 90's mist, maar die ook een futuristische kick implementeert door het dragen van leer zilveren details. Een echte Matfashionista weet hoe ze elegante jurkjes moet dragen met athleisure stukken en ze kan glanzende paletten dragen in het winter zonlicht zonder extreem te zijn.
De sfeer van een industriële plaats was de perfecte keuze voor het fotoshot van dit seizoen dat de gezellige herfstkleur en de charmante toevoeging van de metallic tinten tentoongesteld.
De nieuwe trends roepen je op om hen te omarmen en kies de stijl die je huidige stemming weerspiegelt:

De Camo Trend: Aardachtige khaki tinten versierd door gouden studs en b & w comfortabele strepen die ons denken aan het herfstlandschap dat door de maanden verandert.
Urban Nobility: De ultieme stukken voor een indrukwekkende fashionista die zich comfortabel voelt in de drukke stad! Grote jasjes, minimale broek en geometrische details in de tinten van de aarde en de lucht.
Check Mate: De geliefde grunge tartan gecombineerd met de diplomatieke grijze naast de sportieve b & w is de perfecte combinatie die lijkt op de Londense straten, de edelste mode hoofdstad.
Space age: Futuristische zilver, indrukwekkende jassen, zachte bont en discrete metallische elementen maken ons een reis naar de toekomst die ons verwonderen over de mysterieuze, onbekende en ongeduldige voor de komende winter.
Mat icoon: doe het als beroemdheden! De elegante elegantie is het ultieme mustseason, dat de matfashionista van het mainstream-meisje zou scheiden. Mat Icon is geen kledingstuk, het is een levensstijl en het adresseert aan elke dynamische vrouw die elegant wil zijn in schone lijnen. Verleidend gaas in casual texturen en femme fatale dierlijke druk op zachte breien die zelfs de meest veeleisende fashionista zou bevredigen.


play Bekijk de MAT winter trend !

 

Onze accessoires:


New season new styles VERSTEEGH
Al ruim 60 jaar brengt Versteegh elk seizoen weer een bijzondere collectie modeaccessoires uit. Met ons eigen ontwerp- en stylingteam wordt er gekeken naar kwaliteit, vernieuwing, trends en de juiste prijs/kwaliteit verhouding.
In de collectie worden uitsluitend milieuvriendelijke grondstoffen verwerkt, conform de strenge richtlijnen en controles. Daarbij is Versteegh officieel lid van het Business Social Compliance Initiative. Kortom: oog voor kwaliteit op een duurzame en eerlijke wijze.

Onze accessoires en shawls:


accessoires SILK ROUTE
Een Nederlands merk dat mooie accessoires ontwerpt die zich onderscheiden van de menigte en verder gaan dan mode. Wij ontwikkelen 2 collecties per jaar, en bieden een breed scala aan zowel spectaculaire statement pieces, maar ook fijne en veelzijdige basics. Door onze keuze voor kwalitatief hoogwaardige materialen staan wij garant voor de lange levensduur en duurzaamheid van onze items: u zult ervan genieten en ze zullen een belangrijk onderdeel van uw garderobe worden voor vele jaren. Vooral als u uw Silk Route item goed behandelt. Behandel uw Silk Route shawl of sieraad zoals u zelf zou willen worden behandeld: liefdevol en met zorg.

Onze beenmode:


Beenmode

Laatste nieuwe  maatje meer been mode.


Beenmode

Nieuw casual merk voor de moderne vrouw, maat 44 tot 68


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webmaster@Sissiesopdekade.nl